Sinterklaastoneel

Theatergroep Trappaf heeft vijfenveertig jaar ervaring met Sinterklaastoneel. Men startte destijds voor de gemeente Haaren maar werd al snel benaderd door enthousiaste bedrijven, instellingen en scholen die hun kinderen op dit spel wilden vergasten.

Zie het voor ogen: Het publiek stroomt de zaal binnen en na uw eventuele voorwoord start het spel waarin Sinterklaas en de pieten de hoofdrol spelen!

Natuurlijk neemt de Goedheiligman na de voorstelling plaats bij de kinderen om ouders de gelegenheid te geven foto’s te maken en, als u dit wilt, de door u meegebrachte cadeautjes en snoepgoed uit te delen. Ter herinnering hebben we ook altijd een leuke kleurplaat om het gebeuren thuis nog ‘ns te herbeleven. ‘Rond’ het spel komt er ook ’n aantal zaalpieten mee om de kinderen te ontvangen en te vermaken.

Waar? In beginsel waar ú wilt. In uw kantine bijvoorbeeld. Er is wel voldoende ruimte en elektra nodig. Voorstellingen komen het best tot hun recht indien een zaal is verduisterd. U kunt natuurlijk ook afspraken maken met ’n zaal met theaterfaciliteiten en ons uitnodigen het spel daar te komen spelen.

Hoe laat? Spreek uw wens uit op dit gebied en we kijken of het in de programmering past!

We hebben ’n grote en ’n kleinere voorstelling. Bij de grotere voorstelling brengen we ’n flink decor, licht- en geluidsinstallatie mee en brengen met ’n ongeveer tienkoppig gezelschap ’n voorstelling van zo’n 50 minuten met spel, muziek en dans. Dit muzikale toneelspel past goed bij ’n flink publiek tot zo’n 200 personen. De kleinere voorstelling van ongeveer 25 minuten is intiemer van karakter met ongeveer drie spelers in ’n klein decortje waarbij het aanwezige licht gewoon aanblijft. Deze act speelt zich heel dicht bij het publiek af en is vooral geschikt voor ’n kleine kijkersgroep.

Regionaal kost de grote voorstelling op uw locatie € 1000,00. De prijs voor de kleine voorstelling bedraagt € 400,- Wij zijn een theatergroep met vrijwilligers; er is geen sprake van BTW.

Mogelijk geïnteresseerd en meer informatie nodig? Bel geheel vrijblijvend met Theatergroep Trappaf’s zaakgelastigde op 06-36124017