Diverse toneelplannen doorgeschoven naar de toekomst

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:2018

Geachte websitebezoeker. Spijtig genoeg vervielen onder invloed van de coronamaatregelen onze sinterklaasvoorstellingen. Wij waren er zover voor: leuke voorstellingen, helaas was het ons en het publiek niet gegund…

Maar, niet getreurd; Sinterklaas komt elk jaar!

Dit waren de plannen:

Sinterklaasvoorstellingen 2021:

‘Sinterklaas… en het Slaapvattertje’

De traditie van jaarlijkse Sinterklaasvoorstellingen werd in 2020 lelijk onderbroken door de coronamaatregelen. Als alternatief maakten we ’n leuke sinterklaasfilm én clip. Of we in 2021 op de planken kunnen met ’n fonkelnieuwe voorstelling blijft spannend… Toch gaan we aan de gang met repetities voor het kersverse sinterklaasspel “Sinterklaas… en het Slaapvattertje”.

Ook smulpaap Bossebollie is van de partij in ‘Sinterklaas… en het Slaapvattertje’

Korte inhoud:
De pieten zouden weleens iets ‘anders dan anders’ willen. Lekker met het speelgoed spelen dat Sinterklaas aan de kinderen cadeau gaat geven bijvoorbeeld! Helaas zit dat er niet in, ‘leidinggevende’ Heer piet zit namelijk de pieten weer ‘ns flink achter hun broek. En dat nog wel terwijl Heer piet even later zélf met het speelgoed aan het spelen is! Samen met de pieten hoort de Sint tijdens dit spelen Heer piet ’n grote wens uitspreken. Nou, laat dat maar aan Sinterklaas en de pieten over om daar ‘ns even héél speciale aandacht aan te geven!

Er is voor Theatergroep Trappaf nog ruimte in de agenda om sinterklaasvoorstelling(en) voor u te verzorgen. Informeer vrijblijvend via het contactformulier.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

‘Sinterklaas… en de puike pistepiet’

Omdat er vraag naar was werd in 2019 ’n korter, makkelijker te realiseren en -voor krappere beurzen- voordeliger spel vervaardigd. Ook nu bereikte ons dat verzoek, vandaar dat het spel ‘Sinterklaas… en de puike pistepiet’ weer in studie is genomen. Het is een spel van zo’n 25 minuten voor drie acteurs, eenvoudig van opzet met gebruikmaking van zo weinig mogelijk materiaal op het gebied van decor en rekwisieten Tevens vergt het weinig van de uitvoeringslocaties.

De pieten Koppiekoppie en Koekeloerie maken het elkaar niet makkelijk op het toneel!

Korte inhoud: 

De pieten Koppiekoppie en Koekeloerie komen in een zaal vol kinderen de komst van Sinterklaas aankondigen. De verleiding van ’n zak pepernoten brengt ’n hoop leuk gekeuvel tussen de twee pieten op gang. De een schept op over z’n acrobatische kunnen, de ander wil dat dan wel ‘ns zien…

Ook van dit spel zijn nog uitvoeringsmomenten in de agenda mogelijk. Informeer vrijblijvend via het contactformulier.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________