Eindejaarsloterij 2020

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:2018
 • Bericht reacties:1 reactie

Het vreemde toneeljaar 2020 laten we bijna achter ons. ’n Jaar met onze activiteiten op ’n wel héél laag pitje…

Deden we dan helemaal niks nadat corona het land binnensloop? Zeker wel! Leden zetten hun hersens aan het werk en kropen in de pen om ideeën aan te dragen voor het komende jaar. ‘De Valse Steek’ naaide hun vingers stuk bij het maken van mondkapjes voor alle leden. We waren op Sinterklaasgebied actief in Haaren, online voor de Rabobankkinderen, schoten de korte sinterklaasfilm met de titel ‘We gaan er toch iets leuks van maken!” en maakten ’n muziekclip. Ook was er inzet van onze zijde bij de online presentatie van Ad van den Oords boek ‘De Gastjes’. Laat ons de twee gezellige online-quizzen en paaspuzzel niet vergeten en het feit dat er nu eindelijk ‘ns tijd was om veel oud-toneelmateriaal te digitaliseren! En natuurlijk: de jeugd- en kindergroep is gewoon lekker aan het repeteren geslagen! Waar? In de nieuwe repetitieruimte die dit jaar gevonden werd in het scoutinggebouw!

En dan nu, als afsluiter van het jaar, voor elk lid dat zich ervoor aanmeldde, ’n aardigheidje. ’n Aardigheidje met als extraatje ’n kleine loterij!

Grote dikke prijzen? Komt ‘Gaston’ aan de deur?! Moet je jezelf al in ’n Porsche gaan fantaseren? Doe maar niet; we besteden het budget liever in de toekomst zodra we weer met z’n allen aan ’n mooi theaterstuk kunnen werken!

Wat gaat deze loterij je dan -hopelijk- wel brengen? In elk geval iets dat voor elke leeftijd inzetbaar is omdat onze theatergroep immers mensen van alle leeftijden kent. Dat viel nog niet mee ‘lockdown-technisch’ gezien, met heel veel winkels dicht… Maar, we hebben er iets op gevonden!

Bij je ontvangen aardigheidje zat ’n gesloten envelop met ’n lotnummer erin. Deze zijn willekeurig bij de aardigheidjes gestopt. En om het nóg eerlijker te maken hebben we drie bekenden van de Theatergroep gevraagd ’n cijfer of getal te noemen dat voor hen betekenis heeft.

Voormalig voorzitters van de Theatergroep -Frits Kooijmans, Mariëlle van den Heuvel en Henk Arts- maken hieronder het cijfer of getal van hun keuze bekend. Dat zijn de winnende lotnummers. Benieuwd? Snel kijken dan!

Het lotnummer dat gekoppeld is aan de 3e prijs wordt prijsgegeven door de Goedheiligman -de alter ego van Frits Kooijmans-, die al vele jaren zijn schouders zet onder het Oisterwijkse Sinterklaasgebeuren én in het verleden ook bij Theatergroep Trappaf.

De derde prijs, gevallen op nummer 45 gaat naar Niobe van Veldhuizen. Wat is die derde prijs? Net als bij de andere winnaars is dat ten eerste:  ’n lekker stuk chocolade, ten tweede: ’n heerlijke taart, extra-extra vet want hij is bedoeld om onze gevederde vrienden door de winter te helpen en ten derde: ’n bol.com-bon ter waarde van € 20,- om helemaal naar eigen inzicht te mogen besteden!

Voormalig Theatergroep Trappafvoorzitter Henk Arts geeft ons de kans het lotnummer gekoppeld aan de 2e prijs zelf bij elkaar te puzzelen. Té spannend? Dan kun je het filmpje ook afkijken en Henk het winnende lotnummer voor de 2e prijs aan je laten verklappen.

De tweede prijs, gevallen op nummer 77 gaat naar Fer Damhuis. Ook voor de derde prijs is er ten eerste:  ’n niet te versmaden stuk chocolade, ten tweede:  de calorierijkste taart die we vinden konden, vetter dan vet om de vogels van te laten lekkerbekken en ten derde: ’n bol.com-bon ter waarde van € 30,- om iets leuks voor jezelf uit te kiezen!

De 1ste prijs mag weggegeven worden door Mariëlle van den Heuvel. Ook zij maakt dat je even zoeken moet naar het juiste cijfer of getal dat als winnend lotnummer gaat gelden. Niet te vinden? Beter zoeken; er is maar één (vermomd als woord) cijfer/getal in het filmpje zichtbaar!

Voor iedereen die zo’n leuk Theatergroep Trappaf-lot kreeg toegespeeld: degene die lotnummer 3 in het bezit heeft meldde zich nog niet…

Het kan nog tot en met 31 december van dit jaar, daarna vervalt de (fantastische-, giga-, niet te versmaden-, je zult hem maar winnen-) prijs en schuiven we deze door naar het op stapel staande Bingo-avontuur.

Doen!

Zit jouw lotnummer erbij? Bofferd! Stuur ’n berichtje naar info@theatergroeptrappaf.nl en we hebben het erover hoe je je prijs in je bezit krijgt!

Dit bericht heeft één reactie

 1. Frans en Anne-Marie Boom

  Dankjewel de mooie attentie van Theatergroep TRAPPAF,

  Super leuk in elkaar gezet en wij zijn blij dat we nog steeds lid zijn van de fantastische club.
  Ook al kunnen wij niet meer volop meedoen als toen we jong waren het is een fijne en actieve club.
  Succes en een afstands knuffel voor al die harde werkers/sters.

  Frans Boom en Anne-Marie Boom van Eijndhoven.

Geef een reactie