De helpers van de Goedheiligman.

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:2018
  • Bericht reacties:0 Reacties

Vanaf 1978 maakt Theatergroep Trappaf jaarlijks ’n toneelspel met Sinterklaas en zijn pieten in de hoofdrollen. In eerste instantie voor de gemeente Haaren maar spoedig volgden andere geïnteresseerden die het spel ‘in eigen huis’ wilden hebben bij bedrijf, instelling en organisatie.

In Haaren waren we opnieuw present met intocht, pleinverhaal, spelletjesfestijn en pietentoneel.

Naast het ’n uur durende “Sinterklaas… en de pochende piet” werd dit jaar, op verzoek van de Rabobank, het 20 minuten durende spel “Sinterklaas… en de puike pistepiet” geproduceerd. Beide toneelspelen werden goed ontvangen. De teksten waren van Rutger Lommerse, de muziek van Maicel Copal. De regie was in handen van Joep Lommerse, de organisatie nam Loes Schouten op haar schouders.

Naast deze activiteit was er de aansluiting bij het idee van ‘Oisterwijk in Beeld’ om registratie van de Oisterwijkse Sinterklaasintocht samen te laten smelten met ’n leuk pietenverhaal. Het goede gevoel dat diverse Oisterwijkse groeperingen met elkaar iets nieuws maakten smaakte naar meer!

Hieronder film- en fotomateriaal rond Sinterklaas 2019!

Geef een reactie