Nieuw Sinterklaasrepertoire!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:2018
  • Bericht reacties:0 Reacties

Geloof het of niet maar we zijn weer van start met ’n nieuw toneelavontuur van de gulle Spaanse gever en zijn zwarte kornuiten. Ken je ze nog: de betweterige Heer piet, de rondbuikige Bossebollie, de kleinzerige Krakkemikkie, de overenthousiaste Wauwwietje en nog ’n aantal van die spring-in-het-velden? Voor je het weet is de Goedheiligman weer in het land en staan zij met hem op de planken in het gloednieuwe “Sinterklaas… en de pochende piet” onder regie van Joep Lommerse, met teksten van Rutger Lommerse en muziek van Maicel Copal.

Tevens is de groep van start gegaan met ’n tweede sinterklaasspel, “Sinterklaas… en de puike pistepiet” geheten. Het komt op de planken voor Rabobank Midden-Brabant die verzocht om ’n sinterklaasspel van geringere omvang met ’n beperkt aantal acteurs.

Repetitiefoto “Sinterklaas… en de pochende piet”.

Geef een reactie