Mistero Buffo reünie

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:2018
  • Bericht reacties:0 Reacties

Theatergroep Trappaf en ’n gelegenheidskoor vonden elkaar 16 jaar terug om na ’n fikse repetitieperiode in 2003 Dario Fo’s “Mistero Buffo” op de planken te zetten.

Frans Kerkhoffs en Anja van de Bruggen -die elkaar in die perioden vonden- toverden hun tuin om tot openluchtcultuurtempeltje voor één avond om vanuit de ‘gouden keeltjes’ -voorzien van Frans’ gitaarspel en Cees van Beckhovens accodeonklanken- alle liedjes weer te laten klinken.

De winterjassen waren er voor uit de kast getrokken want bij toeval organiseerden ze dit op de koudste zomeravond van 2018 tot nu toe… De link met toen werd snel gelegd; het spel werd destijds in een oude boerenschuur uitgevoerd waar de sneeuw bij de laatste repetities nog tussen de pannen door dwarrelden.

Geslaagde avond!

Filmpjes zien van toen kan HIER.

Geef een reactie