Gemma Copal onderscheiden

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:2018
  • Bericht reacties:0 Reacties

Theatergroep Trappaf bestaat in 2018 vijftig jaar. Met de viering van het vijftigjarig bestaan van Hoofdorganisatie Trappaf eind 2016 namen we hier al ’n flinke voorzet op met als gevolg dat we nu wat kalmer aandoen. Maar, ’n gezellig samenzijn lieten we ons niet ontzeggen! Afgelopen zaterdag was ’n groot deel van de Theatergroep bijeen om het te vieren gedurende het versterken van de inwendige mens.

De avond kreeg ’n officieel tintje toen we memoreerden dat slechts één van ons betrokken was bij de allereerste productie “Het spook van de Vrijburcht” en de meest recente voorstellingen van “Repelsteel”. Gemma Copal is al vijftig jaar aan de Theatergroep verbonden als actrice, regisseuse, kledingmaakster en meer!

Slechts éénmaal eerder bedeelde Theatergroep Trappaf onderscheidingen toe aan een van haar mensen. In 2010 kreeg Cees Michels de oorkonde en de gouden speld van De Nederlandse Vereniging van Amateurtheater en Het Brabants Centrum voor Amateurtoneel uitgereikt.

Zaterdagavond viel Gemma Copal deze eer ten beurt voor haar vijftigjarige inzet voor het amateurtoneel!

(De foto’s zijn van Peter Deen)

Geef een reactie