Lekker bezig allemaal!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:2018
  • Bericht reacties:0 Reacties

Afgelopen zondag ‘n dagrepetitie voor Trappaf’s kersverse openluchtspel “Repelsteel”. Zonder dat er ’n school- of werkdag aan voorafging kan iedereen zich ’n paar uur vol energie op zijn of haar rol storten.

Achter de schermen is tevens volop activiteit. Zo moet er weer ’n massa kostuums worden vervaardigd, rekwisieten moeten worden gevonden en/of gemaakt, de muziek moet worden gecomponeerd en nog veel, veel meer.

Ook de hoofddeksels is ’n verhaal apart. ’n Trol moet natuurlijk wel ’n beetje geloofwaardig smoezelig voor de dag kunnen komen. En het moet ook nog snel op en af kunnen worden gezet want de dames en heren trollen spelen ook nog andere rollen.

Afijn; komt goed!

Koppen voor Repelsteel

Geef een reactie