Heartsafe Oisterwijk promotiefilm

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:2018
  • Bericht reacties:0 Reacties

Mooie samenwerking tussen diverse Oisterwijkse verenigingen en stichtingen. Ook Theatergroep Trappaf leverde ‘n mooi aandeel met veel figuratie, Joep Lommerse als regisseur en Willem Deen als sound editor.

“Heartsafe Oisterwijk” besteedde een gift van Rabobank’s “Hart voor uw club-actie” én andere sponsorgelden aan het vervaardigen van een degelijke promotiefilm. Een dicht netwerk van AED´s (Automatische Externe Defibrillator) realiseren en de kennis van het gebruik ervan stimuleren teneinde de kans om bij een hartstilstand te overleven aanzienlijk te laten stijgen beschrijft in korte bewoording het doel van de Stichting. De film kwam tot stand in samenwerking met LOVO.

Geef een reactie