Logo Theatergroep Trappaf

Theatergroep Trappaf

“De Tovenaar van Oz” van start!17 december, 2014

Theatergroep Trappaf is weer bij elkaar gekropen om plannen te smeden. Ergens in deze cirkel zit de Blikken man, je ziet ook de Vogelverschrikker en de Laffe Leeuw. Doortje zit ertussen, de Noordheks, de hond Toto en niet te vergeten de Tovenaar van Oz. De rollen zijn nog niet verdeeld, iedereen kan aangeven welk aandeel geambieerd wordt. Script en liedteksten zijn heel goed ontvangen en ook de eerste muziekstukken die componist Ron van Riel uit zijn koker toverde zijn veelbelovend! “De Tovenaar van Oz” gaat in mei op de planken. Dat ‘op de planken’ is natuurlijk beeldspraak, in het Oisterwijkse Natuurtheater bestaat de speelvloer uit flagstones en gras. Heerlijke speelplek in de open lucht! Heerlijke plek om van ‘n voorstelling te genieten! Noteer alvast mee: 14, 17, 24, 25, 30 en 31 mei 2014 in het Oisterwijkse Openluchttheater. Aanvang is telkens 14.30 uur, op 30 mei betreft het ’n avondvoorstelling die start om 19.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 5,-

Theatergroep Trappaf, hier nog in alle rust.

Theatergroep Trappaf, hier nog in alle rust.

Bekijk ‘n vorig artikel…  nov okt juni mei apr mrt feb jan (2013:) dec nov okt sept aug

ARCHIEF:   (2017)   (2016)   (2015)   (2014)   (2013)


Terug naar overzicht...